https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-1.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-2.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-4.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-3.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Panorama_Casa-J-O-1200.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-5.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-6.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-16.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-7.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-8.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-9.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-14.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-13.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-15.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-10.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-11.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Casa-J-O-12.jpg

Casa J-O

Title:

Description:

HABITATGE UNIFAMILIAR

Casa J-O

Tipologia
Obra nova
Localització
Vilafranca del Penedès
Any
2007
Superfície
527.89 m2

Situat en una zona residencial de Vilafranca del Penedès, es realitza un habitatge unifamiliar de 527.89 m2 construïts.

Partint d’una parcel·la amb un perímetre irregular, es configuren dos volums en angle de 130º que es recolzen a un lateral a fi d’alliberar el màxim espai de jardí i que l’habitatge l’abraci generant un darrera a cara nord molt opac per potenciar la privacitat i un davant a cara sud molt obert amb grans obertures per potenciar la relació interior-exterior.

Interiorment s’aprofita la intersecció entre els dos volums per situar-hi una escala corba d’un sol tram que dóna accés a la planta superior on hi ha la zona de dormitoris, tots agrupats al costat. A nivell de planta baixa, es situa en un extrem la zona de gimnàs i a l’extrem oposat l’aparcament, alliberant la zona central per albergar-hi les estances comuns principals de més utilització.

Exteriorment els dos volums reben acabats de façana diferenciats per potenciar la seva individualitat, sempre jugant amb la combinació entre el blanc, la totxana vista i la fusta, fent que el joc de cobertes sigui l’encarregat d’acoblar tot el conjunt.


Client
Privat