https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Residencial-Mas-den-Gual-2.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Residencial-Mas-den-Gual-1.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Residencial-Mas-den-Gual-3.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Residencial-Mas-den-Gual-Aerea-1.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Residencial-Mas-den-Gual-Aerea-3.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/06/Residencial-Mas-den-Gual-Aerea-2.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2014/06/Residencial-Mas-den-gual-soterrani-1.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2014/06/Residencial-Mas-den-gual-soterrani-2.jpg

Residencial Mas d’en Gual

Title:

Description:

EN CONSTRUCCIó, HABITATGE PLURIFAMILIAR

Residencial Mas d’en Gual

Tipologia
Obra nova
Localització
El Vendrell
Any
En construcció
Superfície
25786.18 m2

Situat a la localitat de El Vendrell, es realitza un complex residencial en una illa sencer.

Amb un total de 20.145,45 m2 de sostre i 5.540,73 m2 d’aparcament distribuïts en dues plantes soterrani, el complex es composa de 202 habitatges de 1 a 5 dormitoris i 12 locals comercials de diverses dimensions, un d’ells un supermercat de 700m2. Tanmateix també disposa de zona comunitària interior amb piscina i diverses zones de lleure.

El procés de construcció està dividit en 8 fases, les 5 primeres ja finalitzades.

Exteriorment tot el complex segueix la mateixa línia compositiva on es combina el blanc de façana, la totxana vista i les fusteries de les obertures i persianes de color bordeu, sempre mantenint el joc entre volums sortints i voladissos de terrasses que li confereix personalitat i disparitat a tot el conjunt.


Client
Privat