https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-2.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-1.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-3.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-4-V2.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-9.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-5.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-6.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-8.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-7.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-11.jpg
https://foresarquitectura.com/wp-content/uploads/2017/05/Noni-10.jpg

Casa N-M

Title:

Description:

HABITATGE UNIFAMILIAR

Casa N-M

Tipologia
Obra nova
Localització
Vilafranca del Penedès
Any
2011
Superfície
569.32 m2

Situat en una zona residencial de Vilafranca del Penedès, es realitza un habitatge unifamiliar de 569.32 m2 construïts.

Partint de dos cubs que s’orienten a la geometria de la parcel·la i s’interseccionen entre si, es genera un espai reclòs central per conformar una zona porxada que funciona com a epicentre de l’espai exterior.

Interiorment, una escala imperial de forma semicircular il·luminada per una gran claraboia en forma de cúpula i que discorre per un doble espai actua com a principal comunicador entre els espais diürns, situats en planta baixa, i els espais nocturns, situats en planta pis.

Exteriorment, mitjançant diversos volums que sobresurten del pla de façana, s’orienten les obertures i es creen buits i plens a fi d’optimitzar la il·luminació interior mantenint la privacitat i evitant l’excés d’enlluernament.


Client
Privat